electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
Live streaming at radio.electro-music.com

  host / artist show at your time
  mosc Back on the air tonight - Twyndyllyngs
Please visit the chat
 Forum index » Clavia Nord Modular » Bugs
Disappearing front panel assignments
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [2 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
jamos



Joined: Jun 01, 2004
Posts: 470
Location: Eugene, Oregon, USA
Audio files: 4
G2 patch files: 36

PostPosted: Sat Jul 09, 2005 7:59 pm    Post subject: Disappearing front panel assignments Reply with quote  Mark this post and the followings unread

This is not a completely kosher bug report, because I don't have a repeatable case or test patch, but I'm convinced that it's real.

Occassionally, a patch or performance I'm working on will lose one or more front-panel control assignments, under circumstances I can't quite figure out. I'll have a button assigned to some function, and later I'll come back to the system (the next day, maybe) and the assignment will be gone.

The latest occurence was most blatant. I was playing at a friend's house, had the editor hooked up to the laptop, on a performance that I had had for a while. Button A-1 was one of several assigned. During the session I closed the laptop (went into hibernation), and just now I powered up the laptop (editor still in memory, running) and - the assignment of button A-1 was deleted.

I don't think this condition exists in the synth (I shut the laptop down before the session was over, and continued playing that performance for a while with no problems).

Details: G2, v 1.30, Windows XP SP1, Dell Latitude D600, 1.8 GHz.

Does anyone else see this, or am I just being exceptionally clumsy?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
fac



Joined: Dec 08, 2007
Posts: 162
Location: Mexico
G2 patch files: 1

PostPosted: Fri Jun 13, 2008 5:43 pm    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

I get this all the time, particularly when deleting modules (I'm talking about modules whose parameters are NOT mapped to the front panel knobs).

I haven't find a solution or workaround, so I just make notes on paper of the assignments and reassign as needed while working on a patch. It's quite annoying.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [2 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » Clavia Nord Modular » Bugs
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
e-m mkii

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use