electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
 Forum index » Clavia Nord Modular » Nord Modular G2 Discussion
No PC
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [8 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
flying rabbit



Joined: Jun 11, 2008
Posts: 62
Location: London UK

PostPosted: Thu Aug 18, 2011 6:21 am    Post subject:  No PC Reply with quote  Mark this post and the followings unread

After installing a new performance ( not sure if it is there for) My G2x all of a sudden stopped responding to program change messages. The LED lights up when pressing the pedal but it just ignores it. Hence nothing wrong with the cables. Tried restart but no change.
What could this be??? All the other nords in the rig responds but not the g2X..

.http://electro-music.com/forum/images/icons/icon5.gif
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Blue Hell
Site Admin


Joined: Apr 03, 2004
Posts: 20527
Location: The Netherlands, Enschede
Audio files: 147
G2 patch files: 318

PostPosted: Thu Aug 18, 2011 9:05 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Probably it got switched off in the synth settings?
_________________
Jan
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
flying rabbit



Joined: Jun 11, 2008
Posts: 62
Location: London UK

PostPosted: Thu Aug 18, 2011 9:15 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

no the recieve program change box is ticked.
Do I have to do some kind of factory restore manouver?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
flying rabbit



Joined: Jun 11, 2008
Posts: 62
Location: London UK

PostPosted: Fri Aug 19, 2011 9:30 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

I have come closer to that problem now. Apparently the PC commands are working in Performance mode - but not in patch mode... but why?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Estarriol



Joined: Aug 09, 2011
Posts: 39
Location: Moscow

PostPosted: Sun Aug 21, 2011 4:38 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

What channel are those commands send to? Maybe channel numbers have changed and you need to send messages to new channels?
Back to top
View user's profile Send private message
flying rabbit



Joined: Jun 11, 2008
Posts: 62
Location: London UK

PostPosted: Mon Aug 22, 2011 10:53 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Right thought.
Channels and slot misstakes are the most common, But this time the channels are checked.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Estarriol



Joined: Aug 09, 2011
Posts: 39
Location: Moscow

PostPosted: Wed Aug 24, 2011 3:38 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

How are you sending those program changes? No recent software changes?
Back to top
View user's profile Send private message
flying rabbit



Joined: Jun 11, 2008
Posts: 62
Location: London UK

PostPosted: Sun Aug 28, 2011 9:35 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

sending from a FCB 1010 foot controller. I know that different manufacturers have different commandos for bank change....could it have to do with that?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [8 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » Clavia Nord Modular » Nord Modular G2 Discussion
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
e-m mkii

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use