electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
 Forum index » DIY Hardware and Software » ChucK programming language
Problem Getting Audio from Simple Chuck Program
Post new topic   Reply to topic Moderators: Kassen
Page 1 of 1 [2 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
ebbnormal



Joined: May 22, 2013
Posts: 2
Location: United States

PostPosted: Fri Jun 21, 2013 3:50 pm    Post subject: Problem Getting Audio from Simple Chuck Program Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Sorry I figured out the problem... How do I delete this post? Sorry for being a n00b!


code1.jpg
 Description:
 Filesize:  87.45 KB
 Viewed:  912 Time(s)

code1.jpg



code2.jpg
 Description:
 Filesize:  36.62 KB
 Viewed:  48 Time(s)
This image has been reduced to fit the page. Click on it to enlarge.

code2.jpg



start.ck
 Description:
The complete chuck program

Download
 Filename:  start.ck
 Filesize:  7.69 KB
 Downloaded:  50 Time(s)


Last edited by ebbnormal on Sat Jun 22, 2013 2:35 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Blue Hell
Site Admin


Joined: Apr 03, 2004
Posts: 20559
Location: The Netherlands, Enschede
Audio files: 147
G2 patch files: 318

PostPosted: Fri Jun 21, 2013 4:06 pm    Post subject: Re: Problem Getting Audio from Simple Chuck Program Reply with quote  Mark this post and the followings unread

ebbnormal wrote:
N.B. the code is all off for some reason the forum misrepresents what I write automatically. You can see the code or the pictures of the relevant parts I have attached. Sorry for the inconvenience!


You can disable HTML on individual posts - that should fix it. Text with < and > characters in it is interpreted as HTML otherwise and messed up.

_________________
Jan
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Moderators: Kassen
Page 1 of 1 [2 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » DIY Hardware and Software » ChucK programming language
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
e-m mkii

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use