electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
Live streaming at radio.electro-music.com

  host / artist show at your time
<on air> Jez Adventures in Sound
Please visit the chat
 Forum index » Clavia Nord Modular » G2 FAQ
Question on G2 power supply.
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [3 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
piku



Joined: Sep 14, 2006
Posts: 1
Location: Russia

PostPosted: Sat Sep 16, 2006 9:44 pm    Post subject: Question on G2 power supply. Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Hello, guys! Couldn't find with search - does G2 has a multi-voltage power supply - so I can buy it in US and use in Europe?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
ian-s



Joined: Apr 01, 2004
Posts: 2564
Location: Auckland, New Zealand
Audio files: 42
G2 patch files: 600

PostPosted: Sat Sep 16, 2006 11:49 pm    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Just from memory of previous posts, it does have a switchable supply but you have to disassemble the unit to switch and also change the fuse at the same time.
Back to top
View user's profile Send private message
Blue Hell
Site Admin


Joined: Apr 03, 2004
Posts: 20264
Location: The Netherlands, Enschede
Audio files: 143
G2 patch files: 318

PostPosted: Sun Sep 17, 2006 5:03 am    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Some links :

http://electro-music.com/forum/topic-2627.html

http://electro-music.com/forum/topic-8374.html

For the NM Classic http://electro-music.com/forum/topic-11535.html - for the G2 no soldering is needed, it has a switch.

_________________
Jan
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [3 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » Clavia Nord Modular » G2 FAQ
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
AmbiphonicDSP

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use