electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
Live streaming at radio.electro-music.com

  host / artist show at your time
<on air> Rob Adventures in Sound
Please visit the chat
 Forum index » Instruments and Equipment » Cubase
weird issues with SX3 in Windows Vista
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 1 [2 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
wormsoftheearth



Joined: Mar 24, 2008
Posts: 2
Location: baltimore

PostPosted: Mon Mar 24, 2008 6:31 pm    Post subject: weird issues with SX3 in Windows Vista
Subject description: vista
Reply with quote  Mark this post and the followings unread

So a few months ago I got a new PC with Windows Vista home with AMD 6400+ processor and 3Gb RAM. I installed the same copy of cubase sx3 that I had previously been using on a Laptop with windows XP and only 2.0ghz processor and 1gb ram, but I am having a bunch of strange problems with it that did not happen on the old system. the problems are as follows:

1. When I click on any area around the SOLO/MUTE buttons on the audio track, the program will freeze. The freeze lasts anywhere from 1 second to 5 minutes. It freezes more frequently and for longer when a lot of CPU is being used, but it will freeze up even on a new track with one or two channels. It also freezes when adding tracks, especially group tracks

2. It will not export as mp3. You can select the option, but it won't do anything when you hit save. It doesn't pop up a saving % bar or anything. This feature worked fine on the old computer. Exporting as wav works fine though.

if anyone has experienced similar issues or knows any kind of solution, please let me know
Back to top
View user's profile Send private message
x_x



Joined: May 05, 2008
Posts: 215
Location: mother earth
Audio files: 4

PostPosted: Thu Jul 03, 2008 9:17 pm    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

vista is horrible
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 1 [2 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » Instruments and Equipment » Cubase
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
e-m mkii

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use