electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
Live streaming at radio.electro-music.com

  host / artist show at your time
  mosc Live music with Twyndyllyngs - Bill Fox and Howard Moscovitz
Please visit the chat
 Forum index » Instruments and Equipment » Cubase
Help with Midi Device
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 1 [1 Post]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
Stomper



Joined: Jul 08, 2009
Posts: 40
Location: Israel

PostPosted: Tue Oct 06, 2009 12:38 pm    Post subject: Help with Midi Device
Subject description: Cubase 5
Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Hi,

Im struggeling with installing a new midi device (which is not in the list), i went trough the manual a few times but it doesnt work as it should be.
I tried searching on youtube for one, but all i got was the same tutorial that is on the DVD which explain how to install one that is listed.
im realy desperate here with this issue so ill be glad if anyone can point out the right direction.

I did manage to get it to work, just not as it should be.
The GUI only opens if i press the 'open user panels' on the midi channel strip. but it doesnt open like you would open a VSTi GUI. insted im getting the external instrument settings (delay and return gain).
The 'user panel' in the inspector are blank and the parameters get set back to defulte every time i open the GUI (WTF?).

All the knobs work though and changes what they should in the external synth and i can also automate (need to enable read every time i open a project).
so i think i did got close, but still not as it should be.
i went through the manual again and again and again, but cant find what im doing wrong.


Regards,
Stomper.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 1 [1 Post]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » Instruments and Equipment » Cubase
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
e-m mkii

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use