electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
Live streaming at radio.electro-music.com

  host / artist show at your time
  EdisonRex Edison's Electronic Review
Please visit the chat
 Forum index » DIY Hardware and Software » YuSynth
VCA => R7 ??
Post new topic   Reply to topic Moderators: Scott Stites
Page 1 of 1 [3 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
ungleichklang



Joined: Dec 03, 2011
Posts: 82
Location: East-Belgium

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 12:07 pm    Post subject: VCA => R7 ?? Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Hi all,

for the VCA the componentlist says => buy a 1k 5% Resistor for R7, Schema says R7 is a 1k Resistor.
PCB-Layout shows a 680 R Resistor, that does not appear in parts-list???

Edit: plus I miss one 100k Resistor?? (R16, R18 are 100K) (R19 should only be 68?)

_________________
greetings from belgium, Sascha

My new blogspot: http://ungleichklang.blogspot.com
My Youtube-Channel: http://www.youtube.com/user/ungleichklang


Linux Musician
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
iopop3



Joined: May 28, 2010
Posts: 95
Location: Malmö, Sweden

PostPosted: Sun Feb 05, 2012 2:28 pm    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

While debugging my YuSynth VCA today I found an old thread that discussed this, http://electro-music.com/forum/viewtopic.php?highlight=vca&t=30887

As for my build, turned out I misplaced a 470R instead of a 470k. Now it works fine.
Back to top
View user's profile Send private message
ungleichklang



Joined: Dec 03, 2011
Posts: 82
Location: East-Belgium

PostPosted: Sun Feb 05, 2012 2:34 pm    Post subject: Reply with quote  Mark this post and the followings unread

iopop3 wrote:
While debugging my YuSynth VCA today I found an old thread that discussed this, http://electro-music.com/forum/viewtopic.php?highlight=vca&t=30887


That helps a lot, need to desolder the 1K and use a 680 Smile


iopop3 wrote:

As for my build, turned out I misplaced a 470R instead of a 470k. Now it works fine.

I made that mistake too, but saw it before soldering the resistors Smile

Thanks a lot again Smile

_________________
greetings from belgium, Sascha

My new blogspot: http://ungleichklang.blogspot.com
My Youtube-Channel: http://www.youtube.com/user/ungleichklang


Linux Musician
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Moderators: Scott Stites
Page 1 of 1 [3 Posts]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » DIY Hardware and Software » YuSynth
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
e-m mkii

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use