electro-music.com   Dedicated to experimental electro-acoustic
and electronic music
 
    Front Page  |  Articles  |  Radio
 |  Media  |  Forum  |  Wiki  |  Links  |  Store
Forum with support of Syndicator RSS
 FAQFAQ   CalendarCalendar   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   LinksLinks
 RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Chat RoomChat Room 
Live streaming at radio.electro-music.com

  host / artist show at your time
  Various Artists ~ 2014 Autumnal Equinox ~ live streaming radio ~
Please visit the chat
 Forum index » Clavia Nord Modular » G2 Patches - Experimental
Problems...
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [1 Post]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
Author Message
strawinsky



Joined: Aug 16, 2004
Posts: 9
Location: UK
G2 patch files: 2

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 3:04 am    Post subject: Problems... Reply with quote  Mark this post and the followings unread

Hi,I had the dubious priviledge of owning the first G2 in the UK,back at the start of the year. Since then I've experienced some problems with it,which for some reason,Clavia (Sweden) can't or won't deal with.I've have to say right now that I'm less than happy with their attitude:I wasn't even afforded the courtesy of an acknowledgement when I first contacted them with a question (and a compliment),though I've found Hand in Hand to be very helpful.

Hopefully someone on this forum may shed some light on a couple of problems I've been experiencing.Firstly,I can't get the G2 to change programmes over MIDI (initiated from Logic) in patch mode.It works in performance mode however,but I want to work predominently in patch mode.I'm (still) waiting for Clavia to answer this.The MIDI activity light comes on when I attempt to change patches,but nothing actually happens.

Secondly,and more worryingly,I'm experiencing intermittent clicking sounds on some patches I've created,which render them unusable in a track.I can't figure out what could be causing this,but it sounds similar to a clocking/sync error.It isn't that:I've checked my system,and the rest of my equipment is fine.

Finally,I wish to use the G2 editor on the Mac as well as the PC.I copied my patches over to the Mac and found that,although I can open them successfully,they will not save in the same folder they came from!I have to create a new folder into which they will save.The icon and file extensions are identical,though.This is an inconvenience, rather than a serious problem,but I wondered whether anyone else had come across this.

Thanks in advance should anyone be able to help.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Moderators: Nord Modular Editors
Page 1 of 1 [1 Post]
View unread posts
View new posts in the last week
Mark the topic unread :: View previous topic :: View next topic
 Forum index » Clavia Nord Modular » G2 Patches - Experimental
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
e-m mkii

Please support our site. If you click through and buy from
our affiliate partners, we earn a small commission.


Forum with support of Syndicator RSS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2003 through 2009 by electro-music.com - Conditions Of Use